La mobilitat ciclista a la ciutat de València servix com a model en la primera jornada sobre la matèria a Eivissa

València Notícies | Redacció.- El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, explicarà este dilluns, dia 24, a la ciutat d’Eivissa l’evolució i la situació actual de la mobilitat ciclista a la ciutat de València. Serà durant la I Jornada de Mobilitat Ciclista que organitza el Consell d’Eivissa amb el lema ‘La bicicleta, una peça clau de la mobilitat sostenible’.Programa de la jornada.

Grezzi serà un dels ponents de la jornada, que analitzarà les polítiques públiques, tècniques i empresarials d’impuls a la mobilitat ciclista. “Estem prou contents pel fet que des d’unes altres institucions de l’Estat ens convoquen a unes conferències per impulsar l’ús de la bici i que prenguen com a exemple a la ciutat de València és també molt important perquè demostra que ja estem en el mapa de les ciutats que estan impulsant l’ús de la bici i el canvi de model de mobilitat”, ha afirmat el regidor.

La jornada, que se celebra a la sala de plens del Consell Insular d’Eivissa començarà a les 10 del matí de demà, l’obrirà la consellera de Territori i Mobilitat del Consell Insular d’Eivissa i acollirà diverses conferències, com la de Grezzi i la dels seus homòlegs a Eivissa i Palma de Mallorca, Juan Hinojo i Joan Ferrer. També hi intervindran uns altres representants de la societat civil de l’illa, com ara Inés Alamar, enginyera especialitzada en sostenibilitat, qui abordarà les propostes de mobilitat sostenibles en les certificacions ambientals.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.