BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Policia Local de Castelló obri un canal de Facebook per a acostar l’activitat policial a la ciutadania

13882179_1088579167844091_5395074054819343040_n
image-423663
El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, emmarca aquesta iniciativa dins de l’impuls de la policia de proximitat

L’Àrea de Seguretat Pública de l’Ajuntament de Castelló, i en concret la Policia Local, ha estrenat un canal oficial propi de Facebook amb l’objectiu de difondre les accions i propostes que puguen millorar la seguretat ciutadana i la convivència en la ciutat de Castelló. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que aquesta iniciativa per a acostar l’activitat policial als veïns i veïnes de Castelló “s’emmarca dins d’una estratègia global per a impulsar de forma real el model de policia de proximitat”.

La pàgina de Facebook (www.facebook.com/plcspoliciacastellon) se sumisca a altres accions ja planificades i en les quals s’està treballant com l’engegada d’una eina de participació i transparència destinada a les juntes de districte que es presentarà al novembre. Per a emergències i denúncies, se seguiran utilitzant els telèfons habituals: el 112; el 092 o a través del 964 355 400.

La principal acció dins d’aquesta política de proximitat impulsada des de la Policia Local de Castelló consisteix en l’elaboració d’un diagnòstic de convivència i seguretat ciutadana del que ja s’han convocat diverses sessions de treball amb participació veïnal. Aquest diagnòstic, emmarcat dins del projecte de policia de proximitat *ProxPol, té com a objectiu implicar a la ciutadania en la definició d’un nou model policial. El regidor de Seguretat Pública, Antonio Lorenzo, ha subratllat que “el diagnòstic de convivència i seguretat ciutadana suposa el primer pas cap a un canvi de la cultura organitzativa policial i un canvi en la manera en com es prenen les decisions basat en part en la participació ciutadana”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.