La Policía Local farà una campanya de sensibilització als escolars sobre violència de gènere

Valencia Noticias | Redacción.– La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ha clausurat este matí els cursos de formació en prevenció, tractament i formació sobre la violència de gènere dirigits a la Policia Local, i ha anunciat que els agents participaran en una campanya de sensibilització i formació per a escolars a les escoles de la ciutat.

Es tracta d’una acció complementària d’estes jornades formatives especialitzades en les quals han pres part els funcionaris del cos local de la Policia, amb la qual es pretén “estimular valors com el respecte i la igualtat, i també ensenyar els més jóvens com poden detectar situacions de violència o precursores de casos de violència, com és el control dels telèfons mòbils per exemple”, ha afirmat, “que evidencien comportaments davant dels quals no podem quedar-nos impassibles”, ha precisat la regidora de Protecció Ciutadana.

Sandra Gómez, clausuró los cursos de formación en prevención, tratamiento y formación sobre la violencia de género.
image-283140

Sandra Gómez ha animat totes les dones que són víctimes de la violència masclista perquè denuncien, “perquè actualment només es denuncia el 10 per cent dels casos”. La delegada ha assegurat que des de les administracions, i en este cas des de l’Ajuntament, “estem ací per a donar-los suport, per a animar-los perquè denuncien, encara sent conscients de com de difícil és en moltes ocasions. Però vull que sàpien”, ha subratllat, “que estem ací els 365 dies de l’any, les 24 hores de cada dia, sempre al seu costat”.

Així mateix, ha recordat la importància que té la labor dels agents de la Policia Local “per a detectar eixes situacions que a vegades són invisibles”, per la qual cosa els ha instat perquè siguen “eixos ulls que sàpien veure els indicis d’estos casos”.

Durant l’acte de clausura del curs, ha recordat també la responsabilitat que tenen totes les administracions d’acabar amb “esta plaga que s’ha cobrat més de 800 víctimes en els últims deu anys”. En este sentit, ha recordat la presència en els cursos del delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, juntament amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, així com de representants del poder judicial, “que han aportat la seua visió pràctica de com afrontar estes intervencions perquè després tinguen èxit en la via judicial”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.