La Policia Local mobilitza quasi 400 agents per a garantir la seguretat en la Marató

Valencia Noticias | Redacción.– La Policia Local de València buscarà la Medalla d’Or com a organitzadora de maratons a Espanya, i per a aconseguir-ho va a animar als prop de 400 agents que vetlaran per la seguretat de la Marató Trinidad Alfonso 2015 a que porten una xapa en els seus uniformes amb l’eslògan ‘La Policia també corre en la Marató’.

Se vigilara atentamente el Maraton-Valencia 2015.
image-261559
La Policia Local ha organitzat un dels dispositius més complexos de tot l’any amb la mobilització de 355 agents dirigits per un intendent general en cap, un intendent general, i dos intendents als quals se sumaran deu inspectors. Així mateix, en el dispositiu participaran efectius de l’UME amb set autobombes distribuïdes per a refrigerar als corredors repartides al llarg del recorregut, Protecció Civil que aportarà més de 100 voluntaris, Creu Roja que disposarà d’un Hospital de Campanya de 216 metres quadrats, dos llocs sanitaris, 10 ambulàncies, tres metges i fins a 56 socorristes.

La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez ha destacat la importància d’un dels “dispositius més importants que realitza la Policia Local en tot l’any, un dispositiu que exigeix un gran esforç i del que ens sentim tan orgullosos per la seua excel·lència que enguany volem que la policia aspire a eixa distinció, la d’aconseguir la medalla d’or en l’organització de maratons perquè considerem que som mereixedors d’ella, realitzem un servici excel·lent”, ha precisat la regidora.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.