La Regidoria de Normalització Lingüística organitza la ‘Festa del Cinema en Valencià’ en el Grau

Festa Cinema en Valencià

 

Ignasi Garcia, regidro de Normalització Lingüística, afirma que  “defensem el dret de la ciutadania a poder veure pel·lícules en la nostra llengua”

 

El dilluns 26 de novembre la Regidoria de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Castelló, dirigida per Ignasi Garcia, conjuntament amb Escola Valenciana, organitzen la ‘Festa del Cinema en Valencià’ al Neocine Puerto Azahar. Així, es reproduiran de forma simultània cinc pel·lícules de diferents temàtiques: ‘La Pell Freda’, ‘Estiu 1993’, ‘Pride’, ‘Un home anomenat ove’ i ‘La llibreria’.

 

Les projeccions començaran a les 20.00 hores i l’accés és gratuït. Tanmateix, totes aquelles persones que hi vulguen anar han de passar abans a arreplegar les entrades pel Negociat de Normalització Lingüística, ubicat al Menador, de 8.00 a 14.30 hores, o per la Fundació Escola Valenciana, al carrer d’Antoni Maura, en horari de matí i de vesprada. O bé, els interessats que no puguen anar-hi a cap d’aquestes ubicacions poden reservar-les per via telemàtica en aquest enllaç: http://bit.ly/2PTIiAt.

 

“Amb aquesta proposta defensem el dret de la ciutadania a poder veure pel·lícules en la nostra llengua, en valencià” ha afirmat el regidor de Normalització Lingüística. Garcia lamenta que “el fet que els veïns i les veïnes de Castelló no puguen veure una pel·lícula en valencià en un cinema demostra que no hi ha un bilingüisme real i que és necessari promocionar-lo”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.