La seu nacional de Compromís, ubicada a la plaça del Pilar de València, ha tornat a ser l’escenari d’un nou atac propiciat per grups d’ultradreta

DSC_1565La seu nacional de Compromís, ubicada a la plaça del Pilar de València, ha tornat a ser l’escenari d’un nou atac propiciat per grups d’ultradreta, que durant la nit, i a cara descoberta, han pintat la façana de la seu amb simbologia nazi i feixista, com esvàstiques i emblemes de les SS, i han escrit insults en diverses persianes de la seu. Des de Compromís es presentarà denúncia davant la Policia Nacional i la Fiscalia per amenaces i delictes d’odi.

“Malgrat que aquests grups d’ultradreta no representen a la societat valenciana, és preocupant la impunitat que senten per atacar i tractar d’acoquinar a organitzacions democràtiques que defensen les llibertats com a Compromís. Es tracta de la segona vegada en menys de quinze dies que patim l’odi i la intolerància de qui no respecta els valors de la llibertat, la convivència, la diversitat i la igualtat propis d’un Estat Democràtic”

“Des de Compromís continuarem amb la valentia i el somriure que ens caracteritza treballant pel benestar de les persones que hi viuen al nostre territori, un territori amb una ciutadania oberta, acollidora i solidaria que res té a veure amb els valors feixistes que aquests tipus de grups minoritaris representen”.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.