La societat Pla Cabanyal passa a ser mitjà propi de l’Ajuntament a fi d’agilitar la concessió de subvencions

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha informat que la junta general extraordinària de l’entitat Pla Cabanyal-Canyamelar ha aprovat hui la modificació d’estatuts necessària perquè este organisme es constituïsca en mitjà propi de l’Ajuntament i puga agilitar la tramitació i concessió de subvencions destinades a la rehabilitació i la reedificació al barri.

El regidor Sarrià ha precisat que el conveni amb la Generalitat, en el cas de la ciutat de València, requeria l’existència d’una oficina tècnica, un paper que, amb este canvi d’estatuts, assumirà el Pla Cabanyal-Canyamelar. Sarrià ha afegit que l’entitat es convertix així en oficina gestora de les subvencions com a pas imprescindible perquè puga començar immediatament la concessió i tramitació d’ajudes previstes en el Programa de Foment de la Regeneració i Renovació Urbanes (ARRU) del Pla Estatal d’Habitatge, la qual cosa suposarà una injecció de 13 milions d’euros d’inversió pública i privada al Marítim.

La entidad se convierte así en oficina gestora de las subvenciones como paso imprescindible para que pueda comenzar de inmediato la concesión y tramitación de ayudas.
image-373089

Sarrià ha recordat a més que este divendres la Junta de Govern aprovarà el conveni amb la Generalitat per a la seua ratificació posterior pel Ple del Consell. Un conveni que, ha precisat, regula la concessió d’ajudes en l’ARRU i dóna un tractament específic a l’àmbit del Cabanyal-Canyamelar amb la finalitat d’optar a una sèrie d’ajudes del conveni que la Generalitat i el Govern tenen previst per a la rehabilitació i la reedificació.

Vicent Sarrià també ha destacat que l’Ajuntament “aportarà només enguany més de 500.000 euros, que seran transferits demà a la societat Pla Cabanyal-Canyamelar perquè puga començar al més prompte possible la recollida de sol·licituds d’ajuda i la seua tramitació”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.