La Unitat de Cavalleria de la Policia Local torna a patrullar el centre de València 10 anys després

Valencia Noticias | Redacción.- La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ha visitat hui les noves instal·lacions de la unitat de cavalleria de la Policia Local a Poble Nou, on ha anunciat que des del Servici de Policia s’ha decidit, en el marc de la campanya de Nadal, que agents a cavall patrullen el centre de la ciutat, “i no solament es dediquen a funcions de protocol o d’imatge”.

Además de vigilar el centro de la ciudad, la Unidad de Caballería también ha empezado a patrullar el cauce del río y el Rastro.
image-286868
“Des de l’Ajuntament”, ha explicat la delegada, “creiem que tots els recursos públics han d’anar sempre dirigits a oferir un servici als ciutadans”. Per això, ha manifestat que a partir d’ara “serà habitual que vegem els efectius d’esta unitat al centre de la ciutat, i després de Nadal en altres emplaçaments com les pedanies”.

De fet, aprofitant la proximitat de la Unitat a Poble Nou, a partir de gener, quan acaben les festes de Nadal, els agents començaran a fer patrullatge a l’horta, on faran un servici preventiu quant a furts i robatoris xicotets. Gómez ha incidit que “tots els recursos amb què compta este ajuntament estan al servici del ciutadà i han de ser aprofitats”.

A més de vigilar el centre de la ciutat, la Unitat de Cavalleria també ha començat a patrullar el llit del riu i el Rastre perquè, tal com ha subratllat la delegada de Seguretat Ciutadana, “volem fugir d’eixa imatge per la qual alguns dels nostres efectius solament prestaven servicis de protocol o cavalcades. Amb ganes i projectes es poden rendibilitzar moltes de les nostres dotacions prestant un servici al ciutadà”, ha indicat.

Precisament, l’estiu passat, la Unitat de Cavalleria ja començà a patrullar el Saler i zones protegides de la Devesa després de l’incendi que es va registrar. Segons Sandra Gómez, els resultats en la prevenció han sigut “molt satisfactoris”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.