La Universitat Popular ofereix 70 cursos i tallers nous al programa ‘coordenades, aules obertes’

València Notícies | Redacció.- La Universitat Popular de València llança una nova edició del programa “Coordenades. Aules obertes” amb una oferta de més de 1300 places distribuides en més de 70 cursos i tallers, de diferent format i duració en els seus centres del nucli urbà i els pobles. La major part del programa es gratuït.

Les activitats giren al voltant de 7 àrees temàtiques diferents: Feminisme i Igualtat, Social, Benestar, Sostenibilitat, Viure en valencià,Tecnologies i Art, la major part són gratuïtes i es desenvoluparan de gener a juny de 2018.Una clase de la Universidad Popular.

La regidora d’Igualtat i Polítiques inclusives, i vicepresidenta de la Universitat Popular, Isabel Lozano, ha assenyalat que el programa Coordenades ve a completar l’oferta habitual de cicle llarg de la Universitat Popular, per tal de donar resposta a les inuietuds i necessitats de formació i coneixement de la ciutadania en consonància amb l’actualitat.  “Es tracta d’oferir ferramentes per a la formación i la participació social però també per a generar activitat en els centres UP arrelats en cada barri  i pobles de la ciutat i dinamitzar les universitats populars com espais d’encontre i de convivència impulsores de la participació  social des del coneixement i la reflexió col·lectiva”.

En esta edició de “Coordenades. Aules obertes” podem trobar, entre altres, els títols “Contra el sexisme ambivalent”, “Empoderament”, “Alimentació equilibrada”, “Maduresa eròtica”, “Mindfulness i plenitud”, “Respiració i benestar”, “Alimentació: comprar més barat, menjar millor”, “Circular amb bici amb seguretat”, “Inteligència emocional”, “Pintura ràpida”, “Modelatge, escultura ceràmica”, “El retrat: estudi socio-artístic de la persona”, “Eficiència energètica”, “Consum conscient i estils de vida saludable”, “Bullying o assetjament escolar”, “Memòria: estimula la teua ment”,  “Memòria: abans de que se m’oblide” o “Fotografía i vídeo amb el mòbil”.

 La matrícula pot formalitzar-se online o presencialment. La matrícula online s’obri per a cada curs 7 dies abans de l’inici de les classes -mitjançant la web matricula.universitatpopular.com– i la matrícula presencial es realitza al centre UP en el que es va a desenvolupar l’activitat, en les dates assenyalades a la web http://universitatpopular.com/va/coordenades-aules-obertes-oferta-curs-2017-2018/ i també en l’aula del curs escollit en els dies i hores en que es desenvolupen les sessions.

El programa inclou des de tallers de 2 sessions fins a cursos de més de 20 sessions, en diferents opcions d’horaris de matí i vesprada, distribuïts en més de 90 grups.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.