L’Ajuntament adquirirà tanques i plaques per a facilitar l’organització i la comunicació d’actes a la via pública

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València contractarà el subministrament de tanques i de plaques que comuniquen la prohibició d’estacionament per a facilitar tant l’organització com la comunicació a la ciutadania dels actes i servicis propis i autoritzats del consistori. En l’actualitat, l’Ajuntament compta amb 300 tanques i 60 plaques de prohibició d’estacionament, que en l’últim any han donat servici a 670 peticions que hi ha hagut i que han requerit una suma total de 22.310 tanques i 4.550 plaques.

“Haver de satisfer la necessitat de més de 22.000 tanques per a garantir la bona organització de diversos esdeveniments i fer-ho amb només 300 és molt complicat. Per això, l’Ajuntament destinarà 100.000 euros, IVA inclòs, per a adquirir-ne més. El nombre total de plaques noves dependrà de les ofertes que rebem. En qualsevol cas, però, serviran per a compensar l’absència de noves unitats en els darrers 10 anys”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

en-2006-se-produjo-la-ultima-adquisicion-de-vallas-y-placas
image-428344

Com és conegut, l’Ajuntament de València atén amb este material tot un seguit d’actes protocol·laris del mateix consistori i d’organitzacions que en depenen, així com d’organitzacions i associacions que realitzen actes en la via pública amb l’autorització de l’Ajuntament. Per l’ús continuat i freqüent que se’n fa, sobretot a la via pública, el material es va reduint progressivament, bé per trencaments o per sostraccions. De fet, s’estima que cada any es perd un 10 per cent de les unitats de tanques i també de senyals de prohibició d’estacionament de què disposa l’Ajuntament, motiu pel qual en l’actualitat es disposa només d’un 1,35 per cent de tanques i un 1,32 per cent de plaques del total que se’n necessita anualment.

Els 100.000 euros que també es van destinar en l’ocasió anterior en què es van comprar tanques, el 2006, van servir per a adquirir-ne 2.780. La quantitat que es comprarà ara dependrà de les ofertes de les empreses que opten a l’adjudicació del contracte.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.