L’Ajuntament agiltzará la tramitació de les contractacions més complexes a través de la comissió de contractacions

Valencia Noticias | Redacción.- La Junta de Govern ha aprovat la moció presentada pel regidor de Servicis Centrals, Sergi Campillo, per a poder enviar a la Comissió de Contractacions aquells contractes que es caracteritzen per la seua dificultat o pel seu caràcter interdisciplinari. “L’objectiu és agilitzar els terminis en aquells casos en què el procediment que se seguia fins fa uns mesos es prolongava durant mesos per a poder establir els plecs de les contractacions”, ha explicat Campillo.

La Comissió de Contractacions, que dirigix el regidor delegat de Servicis Centrals, està integrada per l’advocat de la ciutat, l’interventor general, el vicesecretari general, el cap del Servici Economico pressupostari i la cap del Servici de Contractació. Tots estos servicis intervenen en les contractacions municipals més importants i fins ara treballaven de manera successiva, amb el retard que això comportava quan des d’un servici calia retornar els tràmits perquè un altre servici fera correccions a allò que ja havia treballat. Amb esta nova comissió establixen una nova forma de treball simultània que permetrà agilitzar els procediments.

Con esta nueva comisión establecen una nueva forma de trabajo simultánea.
image-307687

Amb l’aprovació esta setmana de la moció presentada pel regidor, la Comissió de Contractacions s’encarregarà d’estudiar i realitzar l’elaboració definitiva dels plecs dels contractes que a criteri del regidor siguen especialment complexos. Ho farà d’acord amb els servicis gestors corresponents.

Va ser el passat mes d’octubre quan la Junta de Govern va aprovar a petició del regidor de Servicis Centrals la designació d’una comissió per a l’anàlisi de diversos aspectes socials, laborals, mediambientals i de comerç just que, tenint en compte la legislació en matèria contractual, podien introduir-se en els plecs dels contractes que subscriu l’Ajuntament de València.

D’altra banda, eixa Comissió de Contractacions també ha d’estudiar tots els canvis normatius recents i els que puguen produir-se en un futur pròxim. “L’objectiu és unificar criteris i que estos s’estenguen a tots els servicis municipals per tal de superar dificultats en l’elaboració dels plecs i, així, aconseguir més eficàcia i celeritat en la tramitació dels contractes municipals”, ha explicat Campillo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.