L’Ajuntament aporta 76.300 euros al Mercat Central per mantindré ocupades més del 70% de les parades

València Notícies | Redacció.- El regidor de Comerç, Carlos Galiana, durà demà a la Junta de Govern Local l’aprovació d’una subvenció per valor de 76.300 euros a l’Associació de Venedors del Mercat Central per haver tingut més del 70 per cent de les parades ocupades durant l’exercici del 2016.   Mercado Central.

L’Associació ha de presentar tots els anys la memòria d’autogestió del Mercat Central a l’Ajuntament, justificativa de la subvenció. Una vegada entregada i aprovada pel Servici Economicopressupostari municipal, que ha emés un informe favorable sobre els comptes anuals i sobre la memòria d’activitats del Mercat de l’any 2016, la regidoria realitzarà esta aportació econòmica al Mercat Central.

Galiana ha destacat “el compromís del Govern de la Nau amb el Mercat Central i l’aposta municipal per este importantíssim i emblemàtic espai del xicotet comerç i de proximitat de la nostra ciutat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.