L’Ajuntament de Castelló apropa la formació en valencià als funcionaris a través de cursos en línia

L’Ajuntament de Castelló ha posat a disposició dels seus funcionaris la informació sobre els cursos de valencià en línia del Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València per tal de facilitar la seua formació en valencià.

Aquests cursos s’adrecen a qualsevol persona que vulga preparar-se les proves de valencià, tant del nivell C1 (Suficiència) com del nivell C2 (Superior), de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, tant de la UPV com de qualsevol altra institució.

A més, els cursos es poden començar quan es desitge i cadascú pot seguir-los al seu ritme, el que permet una formació totalment personalitzada. Tots els continguts romandran oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs, però l’equip docent dinamitzarà els fòrums únicament des del 12 de setembre fins al 7 de novembre, després d’aquest període, el curs passarà a mode autònom.

El vicealcalde i regidor de Normalització, Enric Nomdedéu, ha animat als funcionaris a fer aquests cursos amb el propòsit d’afavorir la normalització del valencià a les entitats públiques.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.