L’Ajuntament cedirà les seues publicacions a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a la seua consulta en pdf

Ignasi Garcia 2L’Ajuntament cedirà les seues publicacions a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a la seua consulta en pdf
El conveni posarà les obres a l’abast de científics i investigadors a través del Corpus Informatitzat del Valencià
Els estudiosos i investigadors podran accedir per via telemàtica a les publicacions editades per l’Ajuntament de Castelló a través de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), gràcies a un conveni entre aquesta institució i la regidoria de Transparència i Modernització, dirigida per Ignasi Garcia. L’acord, que té una durada de cinc anys, posa a disposició dels interessats en format pdf les obres ja editades a més de preveure la incorporació de les que vagen veient la llum d’ara endavant, perquè siguen utilitzades únicament amb fins científics i acadèmics. Les futures publicacions les cedirà l’Ajuntament de forma periòdica.
L’Ajuntament cedirà el fons de les seues publicacions a l’Acadèmia, que l’incorporarà a l’aplicació informàtica anomenada Corpus Informatitzat del Valencià (Cival). No es descarta que aquest sistema de consulta estiga disponible al web de l’AVL per a consulta del públic general.
En els casos en què no existisca versió en pdf d’alg
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.