L’Ajuntament connecta La Torre amb Sociopolis

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València, a través de la regidoria de Mobilitat Sostenible, ha introduït un pas de vianants en l’Avinguda Reial de Madrid amb el Carrer Eduardo Dato, el que ha suposat facilitar l’accés des de la zona de Sociopolis fins al nucli central de La Torre. El carrer Eduardo Dato és una eix vertebrador entre Sociopolis i els punts mes neuràlgics de la Torre que compten amb establiments, comerços, la parada de l’autobús i altres servicis públics.  Bolardos en Benifaraig. Los vecinos ven satisfecha la instalación de equipamientos que han solicitado.

Per una altra banda, el consistori ha constatat que, tal i com havien comunicat alguns veïns, l’Avinguda Reial de Madrid al pas per La Torre tenia una velocitat rodada alta, a diferència del que passa en altres municipis com Benetússer o Alfafar. Així que també s’han creat passos de vianants que s’havien sol·licitat per part dels veïns i se li ha conferit a la zona una major pacificació.

D’esta manera, si abans les distancies entre els passos de vianants eren d’entre 100 a 200 metres, amb esta actuació la ciutadania compta amb un pas de vianants cada 80 metres. Els passos, que l’Ajuntament ha pintat esta mateixa nit, estan protegits amb aparcaments de moto als laterals, també de nova creació.

 Pel que fa a la població de Benifaraig el Servici de Mobilitat Sostenible ha instal·lat esta setmana uns bol·lards que han demanat els veïns i veïnes, que impedeixen l’estacionament sobre la vorera.

Els bol·lards s’han ubicat, en concret, a l’encreuament entre el carrer de Venta del Moro amb Palma de Gandia. Amb açò es dóna continuïtat a un itinerari peatonal que connecta ambdues bandes del poble i una parada d’EMT mitjançant un pas semaforitzat.

La  intervenció també permet mantenir l’espai de calçada adequat per a la correcta maniobra i circulació dels vehicles que hi accedeixen, així com per a la correcta recollida dels contenidors de fem situats en la cruïlla.

El regidor de Mobilitat presenta l’anell ciclista en Barcelona

Guiseppe Grezzi participa en les jornades organitzades pel Centre Iberoamericà de Desenvolupament Estratègic Urbà (CIDEU), que se celebren en Barcelona. És una associació de ciutats iberoamericanes integrada per 149 membres: 123 ciutats, 24 institucions col·laboradores i 2 membres d’honor. CIDEU té per finalitat promoure la manera estratègica de pensar en els processos de disseny i gestió de projectes urbans per aconseguir el desenvolupament sostenible de les ciutats. En les jornades, el regidor presentarà en públic l’anell ciclista de la ciutat i posarà en valor les oportunitats d’ocupació que pot generar la bicicleta en la ciutat de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.