BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament crearà la ‘finestreta única turística’ per a rodatges i esdeveniments

calabuig_palau_congressos
image-253518
Joan Calabuig ha expressat la voluntat de l’Equip de Govern d’impulsar la ciutat com a ‘destinació sostenible i intel·ligent’

L’Ajuntament de València crearà la finestreta única turística per a gestionar des de Turisme València, en coordinació amb les diferents àrees municipals, els tràmits per a la utilització d’espais públics en relació a la celebració d’esdeveniments, presentació de productes i rodatges de pel·lícules, sèries i publicitat.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Joan Calabuig, ha destacat que entre les àrees d’actuació, es potenciarà especialment el desenvolupament de productes turístics al voltant de la cultura, l’esport i la natura. Així mateix, se subratllarà la implementació del sistema de qualitat turística que implique la protecció ciutadana, neteja, transport, espais naturals, platges, comerços, festes o museus, entre d’altres.

Calabuig ha manifestat la seua voluntat de situar València com a destinació turística sostenible, comptant amb la participació del sector i les seues empreses. L’objectiu és que este concepte siga un element diferenciador de valor, i responga a les tendències actuals i a les demandes dels nous viatgers.

En esta mateixa línia, també ha assenyalat que entre els objectius de la comissió municipal de coordinació es troba que València siga una destinació turística intel·ligent que garantisca el desenvolupament sostenible del territori, facilite la interacció i integració del visitant amb l’entorn i incremente la qualitat de la seua experiència en la destinació, al mateix temps que millora la qualitat de vida del resident.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.