L’Ajuntament inicia obres per a urbanitzar el carrer de l’Aurora a Castellar-l’Oliveral

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que en breu s’iniciaran les obres d’urbanització del carrer de l’Aurora a la pedania de Castellar-l’Oliveral, una reivindicació històrica dels veïns.

Calle Aurora.
image-411272

El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat que en breu s’iniciaran les obres d’urbanització del carrer de l’Aurora a la pedania de Castellar-l’Oliveral, una reivindicació històrica dels veïns.

Les obres consistixen en la construcció de voreres i asfaltatge en el tram final d’este carrer, que fins hui s’ha mantingut convertit en un fangar els dies de pluja, amb dificultats per a la circulació i la mobilitat per als vianants. S’urbanitzaran 400 m2 entre voreres i calçades i es renovarà la xarxa de sanejament i enllumenat.

Han sigut adjudicades a la mercantil OBREMO SL per un import de 33.397 euros i les obres estaran acabades en dos mesos.

Sarrià ha destacat el treball realitzat pel Servici d’Obres d’Infraestructura per a aconseguir part dels terrenys com a cessió anticipada dels propietaris per a poder realitzar la urbanització.

Estava previst realitzar l’obra a final de l’any passat, però davant la negativa d’un propietari a cedir una xicoteta part de viari anticipadament, s’ha optat per portar avant el projecte en la resta del carrer, i mantindre este xicotet espai sense urbanitzar fins a aconseguir l’expropiació dels terrenys.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.