L’Ajuntament publica les llistes provisionals d’ajudes al lloguer social 2017

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament ha publicat ahir les llistes provisionals de les ajudes al lloguer social 2017. Ara s’obri un període d’esmena per a totes aquelles persones que hagen quedat excloses o per aquelles que hagen presentat la documentació incompleta. Els interessats podran al·legar i esmenar, des del dia 30 d’octubre al 13 de novembre, ambdós inclusives.Ayuntamiento de Valencia. (Ayuntamiento de Valencia).

La documentació que cal aportar per a solucionar les incidències es presentarà preferentment al servei de vivenda, pati A primera planta de l’edifici de Tabaquera (C/ Amadeo de Savoia, 11).

Es pot accedir a tota la informació a través de la pàgina web de l’ajuntament, clicant en la pestanya ‘ campanyes municipals’ i introduint en este apartat el DNI del sol·licitant.

La regidora de Habitatge, Maria Oliver, recorda que s’han atorgat les ajudes a aquelles persones que ho han sol·licitat sempre que l’import màxim del seu contracte de lloguer no superara els 500 euros. A més, per a la concessió de les ajudes al lloguer social s’ha valorat de manera prioritària la diversitat funcional o situació de dependència a partir d’un 33%, el títol de família nombrosa o monoparental, haver sigut víctima de violència de gènere o domèstica, ser procedents d’un desnonament i tindre entre 18 i 35 anys o més de 65 anys.

Qualsevol persona titular d’un contracte de lloguer de vivenda a la ciutat de València pot accedir a estes ajudes sense límit d’edat. Els requisits són estar empadronats a la ciutat de València almenys 6 mesos abans de sol·licitar l’ajuda i, a més, tindre un contracte d’arrendament en vigor almenys des de la presentació de la sol·licitud. Ja que les ajudes cobreixen un 40% de l’import total del lloguer, la persona sol·licitant ha de justificar que està en disposició de fer front al pagament del 60% restant. En cas de no poder justificar ingressos en el període de referència del 2015, és suficient amb la presentació de tots els rebuts pagats del període subvencionable.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.