BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Ajuntament publica les llistes provisionals d’ajudes al lloguer social 2017

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament ha publicat ahir les llistes provisionals de les ajudes al lloguer social 2017. Ara s’obri un període d’esmena per a totes aquelles persones que hagen quedat excloses o per aquelles que hagen presentat la documentació incompleta. Els interessats podran al·legar i esmenar, des del dia 30 d’octubre al 13 de novembre, ambdós inclusives.Ayuntamiento de Valencia. (Ayuntamiento de Valencia).

La documentació que cal aportar per a solucionar les incidències es presentarà preferentment al servei de vivenda, pati A primera planta de l’edifici de Tabaquera (C/ Amadeo de Savoia, 11).

Es pot accedir a tota la informació a través de la pàgina web de l’ajuntament, clicant en la pestanya ‘ campanyes municipals’ i introduint en este apartat el DNI del sol·licitant.

La regidora de Habitatge, Maria Oliver, recorda que s’han atorgat les ajudes a aquelles persones que ho han sol·licitat sempre que l’import màxim del seu contracte de lloguer no superara els 500 euros. A més, per a la concessió de les ajudes al lloguer social s’ha valorat de manera prioritària la diversitat funcional o situació de dependència a partir d’un 33%, el títol de família nombrosa o monoparental, haver sigut víctima de violència de gènere o domèstica, ser procedents d’un desnonament i tindre entre 18 i 35 anys o més de 65 anys.

Qualsevol persona titular d’un contracte de lloguer de vivenda a la ciutat de València pot accedir a estes ajudes sense límit d’edat. Els requisits són estar empadronats a la ciutat de València almenys 6 mesos abans de sol·licitar l’ajuda i, a més, tindre un contracte d’arrendament en vigor almenys des de la presentació de la sol·licitud. Ja que les ajudes cobreixen un 40% de l’import total del lloguer, la persona sol·licitant ha de justificar que està en disposició de fer front al pagament del 60% restant. En cas de no poder justificar ingressos en el període de referència del 2015, és suficient amb la presentació de tots els rebuts pagats del període subvencionable.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.