L’Ajuntament reforça la seua implicació en les accions dirigides a prevenir el tabaquisme

José Luis LópezEl regidor de Benestar Social destaca que l’objectiu és fomentar hàbits saludables i eradicar l’addicció al tabac en la població

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha informat avui del conveni subscrit entre l’Ajuntament de Castelló i l’Associació Azahar, presidida pel doctor Ahmad Khalaf, per al desenvolupament d’un programa per a la prevenció del tabaquisme i les seues malalties a Castelló. Es tracta d’un compromís amb aquesta associació per a la prevenció del tabaquisme i les seues malalties associades, per al qual el consistori abonarà la quantitat de 20.000 euros, augmentant la quantitat de l’any anterior.

López ha explicat que “l’acord entre ambdues parts cerca fomentar hàbits saludables i eradicar l’addicció en el tabac per al benefici de tota la població”. Per açò, la iniciativa té per objecte “promoure el desenvolupament d’aquests tipus de programes de prevenció”, ha continuat el regidor.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Castelló i l’Associació Azahar han desenvolupat un programa d’activitats per a reduir el consum de tabac entre la ciutadania de Castelló mitjançant consultes directes amb la seu de l’associació, coaching psicològic i relaxació, mindfulness, atenció telefònica i per e-mail, visites a col·legis i instituts de la ciutat, sensibilització en el carrer, xarrades i conferències, així com de grups d’ajuda mútua.

L’Associació Azahar és una organització de Castelló que des de fa anys lluita per a acabar amb el tabac i els perills que est comporta. Aquest col·lectiu defensa que “el tabac no solament posa en perill la salut de tots els ciutadans del món, sinó que també afecta de manera global al seu benestar, a la seua qualitat de vida i als drets humans, i que amenaça seriosament a l’economia, al medi ambient i al desenvolupament sostenible de tots els pobles del planeta”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.