L’Ajuntament repara els desperfectes ocasionats als lavabos de Vivers per un atac vandàlic

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha reparat els desperfectes ocasionats per un acte vandàlic als lavabos de l’Alqueria Canet, als jardins de Vivers. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha lamentat haver d’utilitzar recursos públics per solucionar els danys ocasionats per comportaments incívics i ha sol·licitat col·laboració ciutadana per denunciar els actes vandàlics que danyen el patromini de totes les valencianes i els valencians.Aseo estropeado.

Els danys ocasionats inclouen el trencament de la porta de fusta, el seu pany i el tancament, diverses rajoles i el sostre d’escaiola. El pressupost municipal destinat a la seua reparació ha arribat fins als 1.315,15 euros.

“Des de l’Ajuntament de València condemnem qualsevol atac al patrimoni de la nostra ciutat. Cal conscienciar de la importància de respectar allò que és de totes i tots”, ha afirmat Campillo, qui ha destacat el treball ràpid per reparar els danys ocasionats i deixar en condicions òptimes les instal·lacions afectades per l’acte vandàlic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.