L’Ajuntament repara la font ornamental del parc de Camales de Benimàmet

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament de València ha posat en funcionament la font ornamental del parc de Camales, a Benimàmet, després d’una intervenció que ha permés renovar els seus elements fonamentals. A més, ha instal·lat una font perquè els gossos puguen beure aigua a la zona acotada per al seu esplai.

“Des del Govern de la Nau impulsem novament el condicionament d’elements importants dels parcs i jardins de la nostra ciutat i ho fem en este cas al parc de Camales de Benimàmet, en una nova mostra de la importància que els pobles i els barris perifèrics de la nostra ciutat tenen per a este govern local”, ha destacat la regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Fuente parque de Camales.

La intervenció municipal s’ha centrat, per una banda, en la font ornamental del parc. Ha sigut necessari renovar les bombes d’aigua, a banda de vàlvules, quadres elèctrics i boqueres. S’han instal·lat quatre corones amb sis boqueres de polvorització i un raig de llança en cadascun dels extrems de la font i al receptacle central s’han eliminat les boqueres existents per a instal·lar una corona.

També s’ha renovat el col·lector d’impulsió d’aigua per distribuir-la a les diferents boqueres de la font. A més, han sigut necessari treballs de condicionament i reconstrucció d’element danyats, com ara tubs, boqueres, cablejat, etc. i també hem hagut d’impermeabilitzar el got de la font.

En paral·lel i per corregir una deficiència inicial i atendre una demanda veïnal, s’ha executat un ramal d’aigua potable per abastir la font de la zona d’esplai per a gossos i permetre així que els animals puguen beure.

El pressupost total de l’obra arriba als 23.863 euros.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.