L’Ajuntament substitueix les impressores i fotocopiadores per estalviar vora 80.000 euros

Els nous equips, que estan arribant estos dies al Consistori, impliquen la reducció del nombre de màquines existents

Ajuntament de CastellóL’Ajuntament de Castelló està portant a terme la renovació i substitució de 188 equips d’impressió, escaneig i fotocopiat, d’energia eficient, en les diferents instal·lacions del Consistori castellonenc. Gràcies a este nou contracte, l’Ajuntament podrà arribar a estalviar uns 80.000 euros.

 

Així ho ha anunciat el regidor de Transparència i Modernització, Ignasi Garcia, qui ha explicat també que esta renovació i substitució “implicarà una reducció del nombre d’equips a través de la unificació dels contractes d’impressió i fotocopiat i l’eliminació d’equips de despatx. Ara, un mateix equip farà les funcions d’impressora, fotocopiadora i escàner”.

 

Durant estos dies, estan arribant i s’estan instal·lant els nous equips en les seues ubicacions definitives, “però la majoria d’ells, de moment, només compliran amb les funcions d’impressió i escaneig. La unificació total tindrà lloc en una segona fase, a principis d’abril, que posarà a disposició dels empleats un major nombre de punts de fotocopiat, reduint considerablement el consum elèctric”, ha explicat Garcia.

 

A més, hi haurà una novetat molt important, i és que per a reduir el nombre d’impressions errònies i augmentar la confidencialitat i la custòdia de documents amb dades de caràcter personal, s’ha implementat un sistema de retenció de treballs en cua que solament alliberarà els documents quan l’usuari introduïsca el seu codi de seguretat. A més, este sistema “permetrà arreplegar els treballs en qualsevol equip del Consistori, sense necessitat d’especificar la impressora”, ha comentat l’edil.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.