L’equip d’excarceració de Gandia competeix amb els millors bombers del món en rescat en carretera

12080262_990821270974513_7316382702497386575_oL’equip de Gandia especialitzat en rescat de víctimes en accidents de trànsit del Consorci Provincial de Bombers de València representarà des del pròxim dia 14 i fins al 18 d’octubre a la Diputació de València en la Trobada Internacional d’Excarceració, World Rescue Challengue.

Enguany, el Consorci Provincial envia un equip de rescat al campionat que se celebrarà a Lisboa. Els professionals del parc de Gandia viatjaran a la capital portuguesa després de quedar primers en la classificació de la trobada nacional que també es va celebrar a Lisboa el passat mes de juny.

El Consorci es troba des de fa anys entre els millors equips de rescat en accidents de trànsit del món. L’any passat va aconseguir quedar en tercera posició en el campionat celebrat en Moreton (Regne Unit).

L’equip de la Diputació de València que participarà en la trobada pertany a la Zona 4 (Gandia) i estarà integrat pel comandament, Vicente Sala, per Pedro Barranco com a sanitari i per José Juan Pastor, Sergio Gascó, Miguel Granell i Antonio Genoll com a equip tècnic.

Simulació d’accidents de trànsit

Els efectius executaran tres maniobres en les quals es computaran la seguretat i el temps que es tarde en una maniobra complexa amb dos ferits atrapats dins d’un vehicle i de 30 minuts de durada; una maniobra de 20 minuts amb un únic ocupant conscient, i una maniobra de 10 minuts amb un ferit inconscient que necessita una extracció ràpida.

Retransmissió en directe a través de les xarxes

Des del 14 i fins al 18 d’octubre, els comptes oficials de Facebook i Twitter del Consorci de Bombers compartiran cadascuna de les maniobres i actualitzaran la informació a cada moment, perquè qualsevol persona puga interactuar i seguir en directe el campionat d’excarceració.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.