Les millores de l’EMT s’estenen a Natzaret

València Noticies | Redacció.- El pla d’optimització de la xarxa d’autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) que està impulsant la regidoria de Mobilitat afectarà a les línies 4 i 95 que seran objecte de canvis que compten amb el suport del veïnat de Nazaret, que ha contribuït amb propostes de millora d’estes línies que donen servici al barri.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha assegurat que Natzaret “disposa dels autobusos més moderns d’EMT. Si bé, els veïns i veïnes d’este barri veuran millorat, de manera notable, el seu servici de transport amb l’esmentat pla d’optimització.

El principal cambio de esta acción de mejora, que se materializará a principios de septiembre, es la ampliación de la línea 95 hasta el Paseo Marítimo.
image-397128

El principal canvi d’esta acció de millora, que es materialitzarà a principi de setembre, és l’ampliació de la línia 95 fins al Passeig Marítim per crear una connexió directa amb el Port i la Marina Reial. A més, la línia L4 circularan per fora de la dàrsena per aconseguir disminuir el temps a bord de l’autobús. També s’establirà una millor connectivitat a la plaça Amèrica enllaçant la L95 amb les línies L2, L3, L41 i L80. Finalment es reubicaran dues parades i es col·locaran panells d’estimació de temps en els carrers Major de Natzaret i Aras de Alpuente.

Estes modificacions van partir d’una iniciativa de l’EMT i han estat polides i recolzades pels veïns i veïnes del barri els que de manera unànime en assemblea varen votar recolzar els canvis proposats des de l’empresa municipal de transports.

El pla de millora a Natzaret se suma a altres actuacions que des de l’EMT s’han fet en els últims mesos per dotar el barri d’un servei eficient i de qualitat. Entre estes accions Grezzi ha destacat “que la flota de vehicles de la línia L4 és la més moderna de totes en haver incorporat els autobusos que es van comprar al febrer d’enguay”. A finals d’agost s’iniciarà la campanya d’informació específica al barri.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.