Leticia Moreno i l’OV interpreten al Palau el cèlebre concert per a violí de Mendelsssohn

El Péndulo | Redacción.- Les visites de Leticia Moreno al Palau de la Música són sinònim de virtuosisme, tècnica, temperament i una lectura de les partitures plena de personalitat i força. Amb l’Orquestra de València i sota la direcció de Yaron Traub interpretarà demà divendres (a les 19:30 hores) al Palau de la Música el cèlebre ‘Concert per a violí núm. 2’, de Felix Mendelssohn, una obra concertant del gran repertori i que requereix una interpretació plena de virtuosisme. Es tracta d’un programa en què a més es podrà escoltar la Simfonia núm. 4, Italiana, del mateix compositor i l’obertura Romeu i Julieta de Piotr Ílitx Txaikovski.

image-321041

La venda de les localitats soltes serà a favor de Manos Unidas.

Leticia Moreno ha sigut guardonada per SAR el Príncep Felipe amb el premi Príncep de Girona, i ha estat triada Tire Rising Star per la Comunitat Europea. Ha guanyat entre altres, els concursos Szeryng, Sarasate, Kreisler i també els de la Royal Philharmonic Society o la London Philharmonia Orchestra.

Ha actuat amb directors com ara Mehta, Temírkanov, Penderecki o López Cobos, i amb orquestres com ara Simfònica de Viena, Filharmònica de Sant Petersburg, Maggio Musicale Fiorentino i la majoria de les orquestres espanyoles. Els seus últims compromisos han inclòs debuts a Washington, Houston, Frankfurt, Montecarlo i Luxemburg, així com gires per Regne Unit, Itàlia i Rússia i Japó amb la Filharmònica de Sant Petersburg i Temirkanov. Toca un violí Nicola Gagliano de 1762.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.