L’IVACE inverteix més de 270.000 euros en les obres d’adequació del Parc Empresarial El Maigmó de Tibi

IVACE Parques Empresariales, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, invertirà un total de 273.645 euros en les obres d’adequació de les infraestructures del Parc Empresarial El Maigmó de Tibi.

Les obres s’iniciaran aquest mes de setembre i tindran un termini d’execució de dos mesos.

Amb aquesta iniciativa l’IVACE adequarà i millorarà les infraestructures ja existents en el Maigmó per a oferir un millor servei a les empreses ja instal·lades així com per a la futura instal·lació d’indústries que promoguen la creació de llocs de treball i la generació de riquesa.

Les actuacions previstes consistiran entre altres en l’adequació de les zones vials i les voreres, reurbanització de la zona EDAR, revisió de la xarxa d’aigua i la instal·lació de nous comptadors elèctrics.

També es durà a terme el subministrament i instal·lació baix tub de línies elèctriques repartidores segons seccions i traçat de projecte i l’adequació de la senyalització del parc empresarial.

El Maigmó

El Parc Empresarial El Maigmó de Tibi compta amb una superfície industrial total de 78.155,28 metres quadrats amb parcel·les que oscil·len entre els 1.018,32 i els 2.546 metres quadrats, disposa també de 24.443 metres quadrats de vials, 11.954 metres quadrats de zones verdes i 970 metres quadrats d’equipaments.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.