BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Orquestra de València i Philharmonia Chorus interptren ‘El Messies’ al Palau de la Música

El Péndulo | Redacción.- Com és tradicional en la programació del Palau de la Música i com a preludi musical al Nadal, torna demà divendres ‘El Messies’ de George Frideric Handel. Aquest celebrat oratori barroc, que s’interpretarà a les 19:00 hores, mitja hora abans de l’horari habitual per la seua durada, està present en la programació del Palau des de la seua inauguració el 1987. Esta serà la desé segona ocasió que l’Orquestra de València interpreta ‘El Messies’ al Palau i ho farà sota la direcció de Stefan Bevier, amb l’excel·lent Philharmonia Chorus i grans solistes com la soprano Fleur de Bray, la mezzosoprano Claire Barnett-Jones, el tenor Gyula Rab i el baix Ian Beadle

Mesías OV-Palau
image-283840

Aquesta partitura repassa la vida de Crist, en una composició en la qual destaquen la senzillesa i la monumentalitat, marcades per la peculiar sonoritat de l’Orquestra i per l’ús dels cors. Com ocorre en el famós ‘Hallelujah’ abans de concloure la segona part, en què el cor està acompanyat per trompetes i timbals. Està basat en textos recopil·lats de les Sagrades Escriptures per Charles Jennens, i està dividit en tres parts, resumint l’any litúrgic i les etapes de la vida i mort de Crist.

Stefan Bevier va ser membre de l’Orquestra Acadèmica de la Filharmònica de Berlín, i va tocar sota la direcció de Karajan.

Va estudiar cant amb Dietrich Fischer-Dieskau i direcció d’orquestra amb Sergiu Celibidache. És actualment el director principal de l’Orquestra del Festival de Berlín, Orquestra Barroca de Berlín, a més d’haver fundat i dirigit als Solistes Vocals d’Europa.

El Cor Philharmonia va ser fundat el 1957 i és un cor simfònic independent amb seu a Londres. Dins de la seua dilatada carrera ha treballat amb els millors directors d’orquestra. Al març de 2016, el cor participarà amb l’Orquestra Philharmonia en l’estrena mundial en el Royal Festival Hall d’Un rèquiem prussià del compositor britànic de bandes sonores John Powell.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.