BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’Orquestra de València inicia l’abonament de primavera amb la violinista alemanya Arabella Steinbacher

El Péndulo | Redacció.- Comença demà divendres (19:00 hores) la temporada d’abonament de Primavera del Palau de la Música, amb un concert protagonitzat per l’Orquestra de València i la violinista Arabella Steinbacher. Sota la direcció del maestro Lawrence Foster, la concertista alemanya interpretarà l'”Havanera” i la “Introducció i rondó capritxós” de Camille Saint Säens, així com la “Tzigane” de Maurice Ravel. Prèviament el públic podrà escoltar la “Simfonia núm. 3” de Johannes Brahms, i conclourà el concert amb la suite “Háry János” de Zoltán Kodály, que comptarà amb la participació del cimbalista especialitzat Ludovit Kovac.

Steinbacher toca habitualment amb formacions com ara les filharmòniques de Nova York i Munic, simfòniques de Boston, Londres, Chicago i Staatskapelle de Dresden. A més com a ambaixadora de CARE, dóna suport a les persones necessitades i en 2011 va viatjar pel Japó per a commemorar la catàstrofe del tsunami del mateix any. Toca el violí de 1716 “Booth” Stradivari.

La temporada de primavera comptarà amb les veus de Cecilia Bartoli amb un repertori italià i de Waltraud Meier, que cantarà la Simfonia núm. 3 de Gustav Mahler. Del mateix compositor es podrà escoltar la titànica Simfonia núm. 8 “Dels Mil”, que dirigirà el maestro Traub. Tornarà un mestre llegendari com és Yuri Temírkanov al davant de l’Orquestra Fiharmònica de Sant Petersburg i també estaran presents violinistes, pianistes i violoncel·listes com ara Leticia Moreno, Yuja Wang, Joaquín Achúcarro, Renaud Capuçon, Truls Mork o els solistes de la mateixa Orquestra de València.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.