L’Orquestra de València, Sedajazz i Arx fusionen la clàssica i el jazz al Palau

El Péndulo | Redacció.- El XX Festival de Jazz del Palau de la Música proposa demà divendres (a les 22:00 hores) un programa molt atractiu i espectacular, en què la música clàssica i el jazz es fusionen, i que serà interpretat per l’Orquestra de València amb els grups Arx i Sedajazz Ensemble. El públic podrà escoltar dos parts distintes, una amb l´Orquestra i el Sedajazz Ensemble, dirigits per Jesús Santandreu, que oferiran una actuació amb temes populars arrelats en el llenguatge del jazz. El programa fusiona dos sons diferents: el de la big band i el de l’orquestra simfònica. Amb reminiscències de Boston Pops, junts oferixen un repertori d’arranjaments basats en estàndards de jazz, i melodies que coneix molt bé el públic. Acompanyats  de grans solistes improvisadors de l’escena nacional, per interpretar la música de George Gershwin, Ary Barroso, Isham Jones, Glenn Miller, Henry Mancini i John Kander.

El programa fusiona dos sonidos diferentes, el de la big band y el de la orquesta sinfónica.
image-399704

En la primera meitat, la secció de corda de l’agrupació simfònica valenciana actuarà amb el grup Arx, per interpretar partitures on la diversitat i la innovació sorprendrà al públic present. Estaran dirigits per  Enrique Hernandis i oferiràn  “Mirage”, amb arranjaments del mateix Hernandis, interpretada amb violins, viola, cello electrònics i dj. Es tracta d’un quartet de corda que aposta pel futur, els nous sons i la música electrònica. Els seus integrants són els violins elèctrics Jordi Mataix i Vicent Lluch, la viola elèctrica Pilar Marín, el violoncel elèctric Jorge Fanjul i el DJ Gianluca Tavaroli.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.