BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Marquesat dona la campanada en El Corte Inglés de Galotxa

Marquesat va derrotar al campió Quart en el seu carrerLa jornada pasada l’Ovocity Marquesat va aconseguir una sorprenent victòria en el carrer Valencia de Quart de les Valls en la partida d’El Corte Inglés de Galotxa.

La partida que enfrontava al Kiwa Quart i a l’Ovocity Marquesat el dissabte passat es jugaba en el carrer dels primers, i es tancava amb el resultat de 60 a 70. Els visitants formaven amb el rest Pau, Nando, mitger que va ser determinant en la galotxa, Sopetes i el feridor Benja, que ja li ha pres la mida a ferir al carrer Valencia. Ara el Marquesat ocupa el tercer lloc de la taula, un per davant del quart, Faura. Tot i aquesta derrota, l’equip del Camp de Morvedre manté la primera plaça del grup, tot i que ara compartida amb l’Albuixech empatats a 13 punts. Els d’Albuixech varen acomplir els pronòstics, i guanyaren al Lanzadera Montserrat, afavorits per jugar en casa. Els de la Ribera queden ja fora de les places capdavanteres, en la cinquena plaça de la classificació, tot i faltar-los una partida per jugar. El Faura, per la seua part, està situat en quarta posició, gràcies a guanyar dissabte passat a domicili en casa de l’Electrofassar Massalfassar, on el marcador va quedar 35 a 70 per als del Camp de Morvedre. Per completar la jornada, l’Ajuntament de Beniparrell va guanyar al Caixa Popular Meliana en el carrer dels segons. Julian, Herrera, Luis i Toni deixaren en 40, i en la última plaça, als seus rivals de l’Horta Nord.

Classificació 1ª categoría – 6ª jornada:
1.-Kiwa Quart A – 13 punts
2.-CPV Albuixech A – 13 punts
3.-Ovocity Marquesat A – 11 punts
4.-CPV Faura A – 10 punts
5.-Lanzadera Montserrat A – 8 punts
6.-Ajuntament Beniparrell A – 8 punts
7.-Electrofassar Massalfassar A – 2 punts
8.-Caixa Popular Meliana A – 1 punt

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.