Més de 600 joves participen en el XXXVIII Circuit de Tenis impulsat pel Govern provincial

La Diputació d’Alacant ha invertit 12.000 euros per a donar suport a aquesta activitat

100715 R.P. circuito tenis

L’Àrea d’Esports del Govern provincial impulsa una nova edició del Circuit Alacantí de Tenis, que es disputarà en diverses fases des d’octubre fins a desembre. Més de 600 joves pertanyents a clubs de tot Espanya participaran en aquesta competició que es va iniciar fa 38 anys i d’on han eixit tenistes reconeguts a escala mundial com David Ferrer, Juan Carlos Ferrero o Silvia Soler.

El diputat d’Esports, Pascual Díaz, ha presentat aquest matí la prova, acompanyat pel director del Circuit, Pedro Muñoz, pel president de la Federació de Tenis, Antonio Martínez Cascales, i per l’exjugador i tècnic del Club Atlètic Montemar, Iván Navarro. Tant Díaz com els assistents han confirmat que una de les claus de l’èxit del tenis alacantí és aquest circuit i han destacat el suport de la Diputació d’Alacant, que inverteix 12.000 euros en l’organització d’aquesta activitat.

Pascual Díaz ha indicat que “el tenis sempre ha sigut un referent a la província, amb noms propis com Ferrero o Ferrer. Tots ells van tenir en el seu moment l’oportunitat de participar en tornejos com aquest, que tenen el suport del Govern provincial i són una plataforma per a promocionar l’esport base i els nostres esportistes”.

En aquesta edició, que consta de tres fases dividides per categories, participaran jugadors de més de 120 clubs de tenis procedents no sols d’Alacant, sinó també de municipis com Castelló, València, Múrcia, Almeria, Granada, Toledo o Conca. Es tracta d’una competició d’alt nivell per als més joves, molt valorada per tècnics i jugadors. A més, a través d’aquesta prova, veritable avantsala del món professional del tenis, es dóna suport a la consecució d’objectius per part d’esportistes, tècnics i clubs, al mateix temps que millora la convivència entre ells.

El Club de Campo d’Elx (categoria benjamí), CE de Monòver (aleví), CT Elx (infantil), CT Petrer (cadet) i CT Villena (sub-20) seran els clubs organitzadors de la primera fase, que s’iniciarà dissabte que ve 17 d’octubre i finalitzarà el 8 de novembre.

La segona fase, que inclou el període del 31 d’octubre al 22 de novembre, comptarà amb la participació del CT Orcelis d’Orihuela (benjamí), CTJC Ferrero (aleví), CT Torrevieja (infantil), CT Tiro de Pichón d’Elx (cadet) i Innova Sport de Jacarilla (júnior). Finalment, en la tercera de les fases intervindran l’Sport Club d’Alacant (benjamí), CA Montemar (aleví), CT Alacant (infantil), CT Arena d’Alacant (cadet) i Club Amigos del Tenis d’Elda (junior). Aquesta etapa tindrà lloc del 14 de novembre al 8 de desembre.

Finalment, com ja és habitual, els millors classificats de cada una de les categories disputaran el Màster del Circuit del 12 al 20 de desembre a les instal·lacions del CT Juan Carlos Ferrero.

 

 

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.