Mobilitat avança en la senyalització del carril bici de Guillem de Castro

València Notícies | Redacció.- Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha completat, esta passada nit, la senyalització –pel que fa a la pintura- de quatre interseccions del recent estrenat carril bici de Guillem de Castro. Els encreuaments corresponen a quatre punts d’eixida de vehicles que circulen per este carrer de la ronda interior.Caril bici. (Carril bici)

Concretament s’ha reforçat amb pintura roja el tram de carril bici que travessa la calçada a Mestre Palau, Sant Pere Pasqual, Quart i Pere Bonfill, este darrer paral·lel al C.P. Cervantes. En breus dies també s’instal·laran panells (senyalització vertical).

A més, s’ha pintat senyalització de “cedir el pas” tenint en compte, per altra banda, que tant el carrer del Mestre Palau com el de Sant Pere Pasqual són cruïlles que no estan semaforitzades.

“Amb açò, Mobilitat Sostenible continua treballant per la seguretat dels usuaris de la via pública i per la prevenció dels accidents de trànsit. En eixe sentit, el reforçament de pintura roja sobre els carrils bici que s’han fet a Guillem de Castro té previst fer-se, també, a totes les interseccions que cumplisquen els mateixos requisits”, ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Concretament es tracta de les interseccions en les que s’incorporen els vehicles de la via principal cap als carrers adjacents (no semaforitzades o semaforitzades en ambre intermitent). I són les següents: Guillem de Castro amb el carrer Gandia,  Comte de Trénor amb Pont de la Trinitat, Xàtiva amb el carrer de Pelai, Xàtiva amb el carrer del Convent de Jerusalem.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.