Mobilitat Sostenible regularitza l’aparcament per abastir ela mercats de Rojas Clemente i Jerusalem

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible, dins del seu pla per regularitzar l’estacionament a tota la ciutat de València, ha reordenat l’aparcament al costat dels cèntrics mercats de Jerusalem i Rojas Clemente durant el seu horari laboral. D’esta manera s’acaba amb una situació irregular en els dos entorns, que prohibia explícitament aparcar als comerciants que dia a dia estan obligats per la naturalesa de la seua oferta a carregar i descarregar productes, i habilitar per a les seues necessitats únicament places de càrrega i descàrrega que veien obligats a abandonar als 20 minuts d’estacionar.

La impossibilitat de fer-ho, per la naturalesa del treball d’alguns venedors, generava que estos estacionaren irregularment en les places de càrrega i que la policia utilitzara un criteri totalment arbitrari a l’hora de sancionar-los. Esta situació s’ha acabat ara amb la substitució de part d’estes places de càrrega i descàrrega per places per a l’estacionament entre les 7 i les 15 hores per a vehicles autoritzats de tots dos mercats, que compten amb una targeta per a poder ocupar estes places, emesa pel Servici de Mobilitat a este efecte.

mercado-rojas-clemente
image-425947

El canvi de la naturalesa d’estes places no ha suposat la pèrdua de places per a l’aparcament de la resta de vehicles que, al contrari, podran fer-ne ús a partir de les 15 hores fins a les 7 del dia següent, així com les 24 hores del dia de diumenges i festius. “Esta actuació és una prova més del nostre compromís amb el comerç de proximitat, l’operativitat de sempre estem tractant de facilitar”, ha assenyalat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Amb esta actuació, cal assenyalar, no s’ha reservat espai públic per a cada un dels comerciants d’estos centres, sinó que s’ha actuat per afavorir la logística i l’operativitat normal dels dos centres i les seues treballadores i treballadors, amb algunes parades que requerixen de l’existència d’estos espais per al seu funcionament diari, i seran els mateixos mercats els que gestionaran l’ús d’este espai públic limitat.

Mès càrrega i descàrrega també en l’Av. de la Constitució

De la mateixa manera també a l’avinguda de la Constitució s’ha habilitat este mes passat una zona de càrrega i descàrrega d’uns 25 metres aproximadament a l’altura del número 30, a petició de l’Associació de Comerciants de la zona, per a donar solució a la problemàtica que es generava en este carrer amb els aparcaments en doble fila.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.