Mulet (Compromís): “les noves investigacions judicials a Rita i Fabra deixen clar que encara hi ha molt a rascar”

Pel senador de Compromís, el més lamentable de tot serà que hi haurà formacions que s’abstindran per facilitar el govern als corruptes

Les notícies sobre la recent acusació de Fiscalia a Carlos Fabra per delictes de suborn en els patrocinis d’equips i esportistes per part de la societat de l’aeroport de Castelló (Aerocas) i el fet que Anticorrupció estiga estretint possibles apanyos en l’època de la senadora valenciana proposada pel PP, Rita Barberá, “deixen ben clar que les coses no estan netes dins el PP com per afrontar amb higiene que encapçal·len de nou el govern de l’Estat i com, òbviament, encara hi ha molt a rascar per fer net eixe partit de corrupció i males pràctiques”.

Pel representant de Compromís “les declaracions d’estos dies de Francisco Correa sobre com funcionen les recaptacions, campanyes electorals del PP, comissions, fundacions, sobres i caixes B en ministeris, plantes de purins, viatges, regals, aeroports, obres públiques i estranyes connexions per delinquir haurien de retransmetre’s per la televisió pública i que tot el país valore si partits polítics que funcionen d’aquesta manera poden, o no, gestionar de nou l’estat espanyol”.

Sobre el fet que els populars estiguen omplint de representants no adscrits i trànsfugues els grups amb gent imputada o en procés de ser-ho, ha assenyalat que “hauria d’obrir els ulls a aquelles formacions que es plantegen canviar el No per l’abstenció que possibilitaria un nou govern de la banda de la corrupció”, quelcom “lamentable”, ha dit.

La gestió de l’exmilitant número 3, la senadora Rita Barberá, serà de nou investigada per nous i suposats apanyos en l’adjudicació de contractes per diligències derivades de l’operació Taula. “Correa admetia ahir precisament a preguntes de la Fiscalia Anticorrupció que, probablement el Partit Popular a València, amb Camps, hauria fet les coses mal fetes pel que fa al seu finançament i que es passava molt de temps a Génova, que era la seua casa”, així han anat les coses i “tenim la possibilitat que la Justicia actue com a tal i pose les coses al seu lloc. En això confiem i no en un colp de carpeta que acabe amagant tot el que ha passat en quant a la corrupció política en els darrers anys”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.