Paquito D’Rivera i l’Orquestra de València obrin demà el XXI Festival de Jazz amb un programa ple de latin jazz

El Péndulo | Redacció.- Comença demà divendres (20:30 hores) la XXI edición del Festival de Jazz del Palau de la Música de València, amb un programa de Latin Jazz simfònic protagonitzat pel gran saxofonista cubà Paquito D’Rivera i per l’Orquestra de València.

Ensayo de la O.V y Paquito D'Rivera.

Es tracta d’un concert espectacular que comptarà amb la direcció del maestro Vicent Alberola i on participarà també el quintet de l’artista cubà. Començarà amb el poema simfònic “The elephant and the clown”, del mateix D’Rivera i que és dedicat als cèlebres pallassos televisius Gaby, Fofó i Miliki. El públic també podrà escoltar “Latin American Chronicles” per a clarinet i orquestra del compositor americà Daniel Freiberg, així com l’ “Adagi…, per a quintet de jazz i orquestra” en un arranjament de D’Rivera sobre un quintet de Mozart, “To Bird with Strings” que és un homenatge a Charlie Parker, de diversos compositors, el “Danzón 2 per a orquestra simfònica” d’Arturo Márquez i el “Concert per a clarinet i orquestra” d’Artie Shaw.

S’inicia d’esta manera esta nova edició del Festival de Jazz, que tindrà com a pròxima cita el tradicional concert a l’aire lliure i gratuït, el proper dissabte 24 de juny, protagonitzat per la Gran Canaria Big Band i el seu programa “Jazzethnic”. Fins al 15 de juliol es desenvoluparà este Festival amb un cartell format per altres estels internacionals com Archie Shepp,  Michel Camilo i Tomatito,Bill Evans, Mark Guiliana, James Morrison, Chareneé Wade, Gunhild Carling, així com Jorge Pardo i una destacada presència del jazz valencià.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.