Parcs i jardins inicia la renovació de la zona de jocs del parc de Mossén Cuenca de Pinedo

També s’instal·la un nou fanal a la plaça Major del poble

0913 Zona de jocs Pinedo (1)

 

 

L’Ajuntament de València ha iniciat este dijous la primera fase de la intervenció per remodelar el parc de Mossén Cuenca–Marí Villamil, un projecte que permetrà condicionar i ampliar la zona de jocs infantils. El pressupost de l’actuació, integrada en el pla Som+ 2017 de la Diputació de València, voreja els 32.000 euros i s’estima que les obres s’executen en un termini d’un mes i mig.

 

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat que «esta iniciativa se suma a totes les que estem realitzant per tota la ciutat per dotar els barris i pobles de València de zones enjardinades i de jocs infantils dignes i segurs». Per millorar la seguretat en eixe enclavament es procedirà així mateix a instal·lar un nou paviment. També hi haurà dos jocs de molls, un tobogan, un engronsador cistella adaptat i una palanca amb quatre places per balancejar-se. La intervenció contempla igualment la substitució dels nou bancs existents i es pintaran els quatre que s’hi mantenen.

 

D’altra banda, a pocs metres d’este espai, a la plaça Major de Pinedo, s’instal·larà un fanal per millorar la il·luminació de les dos pistes de petanca. La zona de l’actuació, així doncs, la conformen dos jardins consolidats amb una superfície total de més de 1.300 metres quadrats.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.