BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Perico Sambeat presenta el seu últim projecte ‘Voces’ en el XX Festival de Jazz

Perico Sambeat. ((Foto-Miquel Monfort).
image-400276

Perico Sambeat. (Foto-Miquel Monfort).

El Péndulo | Redacció.- El saxofonista valencià Perico Sambeat, presentarà demà dissabte (a les 22:00 hoires) a la Sala Iturbi del Palau de la Música i dins del XX Festival de Jazz, el seu últim projecte ‘Voces’ en què torna a demostrar el seu interés per a treballar amb la formació jazzística més espectacular, la big band. En ‘Voces’, a més de les peces escrites especialment per a l’ocasió, dóna també nova vida a alguns temes mateixos anteriors, com ‘Matilda’, que ara mostra d’una manera molt sorprenent i molt diferent.

Sambeat dirigirà una formació nombrosa, amb una gran orquestra de jazz formada per músics de primera línia, en què també destaquen amb llum pròpia els temes acompanyats per la cantant Carme Canela. Sens dubte una de les veus més reconegudes i prestigioses del jazz espanyol, amb una dilatada carrera que avalen els seus treballs en solitari i les seues múltiples col·laboracions amb els millors músics del jazz nacional i internacional. També Viktorija Pilatovic, cantant que s’ha guanyat a pols el seu lloc en l’escena del jazz per la seua extraordinària i prometedora carrera professional tant dins com fora d’Espanya.

Les pròximes cites del Festival seran el diumenge 10 de juliol, amb l’actuació de les ‘Dómisol Sisters’ a la Sala Iturbi, amb el seu últim treball ‘Get on board’ i l’actuació de la Sedajazz Kids Band, al vestíbul de l’estació Adif València Nord a les 12.00 hores.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.