Port Saplaya obri el seu nou Centre Cívic amb equipament dirigit a totes les edats

  • Els xicotets, xicotetes i adults d’Alboraia poden gaudir del nou local situat en la Plaça de la Senyoria

Centro Civico Port Saplaya 2L’Ajuntament d’Alboraia ja ha posat en funcionament el nou Centre Cívic de Port Saplaya, un punt de trobada cultural per al veïnat en les instal·lacions del qual es troba material de tot tipus per al gaudiment de totes les edats.

Aquest diumenge, 13 de maig, l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, va acudir a la Plaça de la Senyoria per a inaugurar el local. Ho va fer amb Ismael Rubio, regidor de Cultura, i membres de l’Equip de Govern, els qui van acompanyar als veïns i veïnes en aquest important pas per a augmentar les alternatives d’oci de les quals disposa Port Saplaya i van gaudir de ‘Els contes del tio Vicent’, de Joanvi Cubedo, que la Biblioteca Pública Municipal havia programat com a animació a la lectura.

A partir d’ara, aquesta zona costanera d’Alboraia disposa d’un espai que conté una zona de gimnàstica, una de relaxament i una altra de lectura amb llibres, bicicletes estàtiques, una ludoteca i una sala de deures, ordinadors, classes de música i un xicotet piano bar per a gaudir de relaxants vetlades, entre moltes activitats accessibles i per a totes les edats.

La pròxima gran activitat programada tindrà lloc el pròxim diumenge, 20 de maig, amb “La història de l’arròs amb fesols i naps’, de Ra-Pep-Tico.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.