Professionals de la producció cinematogràfica visiten valència per conèixer els seus enclavaments com a plató

 

 

El director de producció Toni Novella, l’ajudant de producció Beatriz Martínez, i el director de producció i president d’APPA (Associació de Professionals de la Producció Audiovisual), José Jaime Linares, han visitat València per conéixer de primera mà els principals enclavaments i escenaris cinematogràfics de la ciutat. La visita de familiarització s’ha dut a terme de la mà de València Film Office.

 

La presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, entitat de la qual depèn València Film Office, ha ressaltat que la nostra ciutat «compta amb unes condicions immillorables per a convertir-se en plató, no solament referent al clima, espais singulars i infraestructures, sinó també quant a la capacitat del nostre sector audiovisual, ben representat en els professionals que hui ens han visitat. És per això que treballem amb associacions professionals nacionals, com ara l’APPA, que ens permet, a més, conéixer de primera mà les seues necessitats i incrementar les possibilitats de València com una destinació film friendly».

0524 València cinematogràfica 01

Després de la visita al març de la localizadora i cap de producció d’APPA, Belén Sánchez, l’Associació de Professionals de la Producció Audiovisual s’ha tornat a interessar per València. Amb esta visita, València Film Office pretén donar a conéixer tant els espais més recognoscibles de la ciutat, com aquells menys accessibles però que compten amb un important potencial cinematogràfic i publicitari.

 

Els tres visitants han pogut vore algunes localitzacions menys accessibles de l’Estació del Nord, la Ciutat dels Arts i els Ciències o Fira València. També han passejat per l’antic llit del riu Túria, pel Mercat de Colón, així com per La Marina de València i les platges, entre d’altres. Una visita que s’ha dut a terme en el marc de col·laboració entre la Fundació Turisme València i APPA.

 

El director de producció i president d’APPA, José Jaime Linares, ha destacat que «gràcies a l’acord entre APPA i Film Office estem oferint als nostres socis la possibilitat de visitar la ciutat i els seus nombrosos espais per localitzar produccions. València és un dels millors llocs per rodar per la seua proximitat a Madrid, el seu bon clima i els meravellosos recursos que ofereix com el casc antic o espais naturals com el riu Túria. Des d’APPA estem molt agraïts amb l’esforç que s’està realitzant des de València Film Office per mostrar la ciutat i les seues possibilitats als companys del sector».

 

Així mateix, el director de producció Toni Novella ha qualificat de «molt útil per a nosaltres, com a directors de producció, realitzar este tipus de visites de familiarització, que ens permeten conèixer enclavaments i espais excepcionals, insòlits i nous, així com fer-nos una idea de les possibilitats que ofereix València per a realitzar produccions, tant a nivell de localitzacions com de proveïdors. Estic content de poder estar ací i espere vindre prompte a rodar», ha explicat.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.