Resenya literaria: Història d’un rei vell que tenia el nas vermell

Hui vos presentem un bon llibre de teatre per a xiquets de 8 i 9 anys, "Història d'un rei vell que tenia el nas vermell" és una gran proposte de Bromera i Josep L. Pitarch.

Hui us presentem una nova ressenya literària, en aquesta ocasió us parlarem d’un llibre de teatre anomenat “Història d’un rei vell que tenia el nas vermell”.

El teatre és un gènere literari poc llegit entre els xiquets, i que presenta grans beneficis com el foment de les estructures de diàleg, o textos més senzills i curts visualment que beneficien la lectura per als xiquets als quals els costa.

Us deixem aquí amb la ressenya que ens han preparat els alumnes del Col·legi San Enrique, de Quart de Poblet.

datos_libro_2
image-609532

Títol: Història d’un rei vell que tenia el nas vermell

Autor: Josep L. Pitarch

Editorial: Bromera

ISBN: 9788476602416/737305

hilo_argumental
image-609533

El Rei Ruc Primer té el nas vermell de tant de veure vi. Tanta és la seua obsessió que deixa les botes sense ni una gota.

Però, a pesar d’això no està content i vol casar a Maria amb el vineter.

Al Rei Ruc Primer li agrada molt el vi, te mostaxo, barba, i una gran corona. Maria és la seua filla, és alta amb el monyo ritçat, té joyes, un vestit negre i és molt alegre.

valoración
image-609534

Este llibre m’agradat molt, és molt graciós que el rei tinga el nas roig, o el moment en que li diu a la princesa Maria que s’ha de casar en el millor vinater de tot el Regne de València, motiu pel qual el Rei provarà vins de totes les comarques i podem llegir noms de pobles que fins ara desconeixia.

Este rei és un poc tarambana, i el fet de que Maria estiga enamorada del trobador que li toca cançons és prou interessant.

Per altra banda, el llibre és una obra de teatre, permet fer interpretacions a classe i divertir-nos entre tots el companys. Pot ser siga el primer llibre de teatre que llig, però no serà l’ultim.

autor_reseña
image-609535

Aquesta resenya està escrita per Samuel S. i este alumne destaca per ser un gran lector que ha descobert nous gèneres literaris enguany.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.