Ribó reitera que un representant públic investigat per corrupció té motius suficients per a deixar el seu càrrec

Valencia Noticias | Redacción.- “Quan un jutge investiga un càrrec públic per corrupció hi ha motius suficients perquè deixe el càrrec, sobretot quan estem parlant d’un tema de blanqueig de diners. Es tracta d’una qüestió d’ètica i de moral, però, a més, ens afecta a tots, a la capacitat de la Generalitat i l’Ajuntament per a negociar els seus interessos en instàncies superiors i açò, que és conseqüència de  l’allau de casos de corrupció, no és bo per a València”.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha reiterat la seua opinió sobre la responsabilitat política d’aquells que estan sent investigats per algun cas de corrupció, davant les preguntes dels periodistes, moments abans d’iniciar-se la sessió plenària de hui.

Joan Ribó, alcalde de Valencia.
image-330501

Joan Ribó ha manifestat que és “imprescindible que el Partit Popular faça una neteja seriosa, que és la que correspon quan 9 de 10 regidors de l’Ajuntament de València estan investigats”.

Pel que fa a Rita Barberá, Joan Ribó ha argumentat que hauria de fer el que li diu la immensa majoria dels membres del seu partit, a excepció de Mariano Rajoy. “Ha de posar-se a disposició dels tribunals i donar les explicacions corresponents. És imprescindible per a la dignitat d’esta ciutat, de la qual va ser durant 24 anys alcaldessa, perquè el que ella fa encara afecta a esta ciutat”.

“Quan volem negociar amb Europa, o amb Madrid, sempre hi ha un somriure, un comentari que ens indica que les peticions de València no són considerades com toca, per això és imprescindible que la representant del Partit Popular a València complisca i faça complir allò a què es va comprometre”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.