Ribó subratlla el caràcter de les festes “mostra emblemàtica de la cultura popular, que ens unixen com a poble”

0306 Ribó Magdalena (2)L’alcalde de València ha participat hui dels festejos de La Magdalena a Castelló

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat hui la ciutat de Castelló, on ha participat en diverses activitats de les festes de La Magdalena junt amb l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i junt amb les i els principals representants dels festejos. Ribó ha subratllat el paper de les celebracions festives i tradicionals “que són mostra de cultura popular, i que ens uneixen com a poble”, ha afirmat.

De fet, poques setmanes després de prendre possessió del seu càrrec com a alcalde de València, l’any 2015, Joan Ribó ja es va desplaçar a la ciutat d’Alacant per a participar en les festes dels Fogueres. I este contacte i intercanvi amb les altres ciutats del territori valencià ha sigut una constant des d’aleshores.

 

Durant la seua estada hui a Castelló, l’alcalde ha recordat com esta presència en les festes germanes “ha causat sorpresa de vegades”. Però ha defés “l’obligació dels alcaldes i alcaldesses valencians contribuir a la coneixença mútua dels nostres municipis, i a col·laborar en tot allò que puguem pel benestar de la ciutadania”. En este context, Ribó ha subratllat la seua voluntat de “crear sinèrgies, emocionals i de treball, amb la resta de ciutats valencianes”.

 

En la capital de La Plana, l’alcalde de València ha assistit a la disparada d’una mascletà, i ha destacat el caràcter de la pólvora “com un element de la nostra idiosincràsia com a poble: les mascletaes de les nostres Falles, les de les festes de La Magdalena estos dies, i les dels Fogueres d’Alacant així ho acrediten”.

 

L’alcalde ha aprofitat per a convidar personalment l’alcaldessa de Castelló, Amparo  Marco, a les Falles de València; i ha assenyalat que “les festes són una molt bona oportunitat per crear llaços d’unió entre les ciutats i pobles valencians; així com per a fer front comú en les reivindicacions que necessitem els municipis per a millorar el benestar dels nostres barris i veïns i veïnes”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.