Rosa Pérez Garijo se suma a l’Aturada Internacional de Dones

València Notícies | Redacció.- La vicepresidenta quarta de la Diputació de València i Diputada delegada d’Inclusió Social, Teatres i Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, ha anunciat que se sumarà a la convocatòria de l’Aturada Internacional de Dones prevista per al 8 de març entre les 12 i les 12:30 del migdia.Rosa Perez Garijo. (Foto-Abulaila).

Pérez Garijo ha emès un comunicat des de Barcelona, ciutat en la qual es troba de visita per a dur a terme diverses reunions relacionades amb les seues competències de govern, en el qual fa una crida a totes les dones de la Diputació, tant càrrecs públics com a funcionàries i personal laboral, a sumar-se a la iniciativa.

L’Aturada Internacional de Dones està organitzada per l’associació feminista “Ni Una Menys” i ha sigut recolzada per nombroses associacions i plataformes de 30 països diferents. La iniciativa, que té com a principals objectius la reivindicació de la lluita contra la violència masclista, contra la bretxa salarial o el dret a l’avortament, va sorgir arran de la vaga nacional de més de 70.000 dones contra la violència masclista el 19 d’octubre de 2016 a Argentina, on es produeixen 50 agressions sexuals al dia i van ser assassinades més de 200 dones per les seues parelles o ex-parelles l’any passat.

La vicepresidenta quarta considera que “hem de mantenir un ferm compromís en la lluita contra la desigualtat entre homes i dones, que és un fet que perjudica a tota la societat, i és el moment de no quedar impassibles”. “Nosaltres no solament ens volem vives, lluitem per a ser lliures de violència pel fet de ser dones, d’assetjament sexual i assetjament de carrer, violacions, bretxa salarial, maternitat forçada, sostre de cristall, estereotips i silencis que ens han esborrat de la història i de la cultura”, ha conclòs Pérez Garijo.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.