Sarrià visita l’EDAR de Pinedo, que dóna servici a una gran part de la població de València

València Notícies | Redacció.- El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de València, Vicent Sarrià, ha visitat hui les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals (EDAR) de Pinedo, en la seua condició de president de l’Entitat Metropolitana de Servicis Hidraúlics (EMSI).

Durant la visita de Sarrià a l’estació depuradora s’ha revisat la planificació dels principals aspectes del sanejament metropolità, especialment el que afecta el col·lector Oest i les àrees dels voltants de l’Albufera.

tiene-una-capacidad-de-depuracion-de-mas-de-324-000-m3
image-427405

Sarrià ha conegut de primera mà els diferents aspectes de la planificació dels elements d’ampliació i millora de l’EDAR de Pinedo, una estació que té una capacitat de depuració de més de 324.000 m3 per a donar servici a una gran part de la població de València i la seua àrea metropolitana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.