Talls de trànsits el diumenge en la Plaça de l’Ajuntament i en la Plaça de la Crida i els seus respectius voltants

València Notícies | Redacció.- El próxim dia 26, com cada últim diumenge de mes, es tanca la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat. A més, este dia coincidix amb la primera mascletà de les Falles 2017 i amb diversos actes com la despertà o la concentració de bandes de música. D’altra banda, i ja en horarí de vesprada hi haurà talls de trànsit en la plaça de la Crida amb motiu de la crida.

Quant als talls de circulació en la plaça de l’Ajuntament i limítrofs, hi haurà tres fases en els canvis.

El primer dels tallss es produirà des de les 7:00 hores del matí fins a les 12:00 del migdia, es tancarà Marqués de Sotelo i els accessos a la plaça de l’Ajuntament per l’est. Cal tindre en compte també, que l’accés a la plaça de la Reina, a partir de la intersecció del carrer de la Pau amb Marquès de Dosaigües, serà exclusiu per a veïns, per a autobusos i per a taxis, així com l’accés a Sant Agustí pel carrer de Xátiva i de Sant Vicent Màrtir.

Plaça de la Crida.

La segona fase tindrà lloc entre les 12:00h i les 15:00h amb motiu de la celebració de la primera mascletà. Es mantindran els talls anteriors, als quals se suma el tancament total a la circulació per la plaça de Sant Agustí i el carrer de Sant Vicent Màrtir.

Finalment, i fins a les 20:00h es mantindran els talls de la primera fase, però amb l’obertura de Periodista Azzati i de Marquès de Sotelo en direcció Xátiva per als veïns i per als autobusos.

Canvis de trànsit per la Crida 2017

D’altra banda, este diumenge 26, a les 20.00 hores, té lloc l’acte de la Crida de Falles en la plaça de la Crida, al costat de les Torres dels Serrans per la part davantera.

Quedarà tancat al trànsit el carrer del Guadalaviar direcció Sant Pius V, també el Pont de Fusta i la vora dreta de l’antic llit del riu Turia des de la gran via de Ferran el Catòlic fins a Comte de Trénor. També es tallaran els passos inferiors de la Petxina i la Blanqueria. Estos talls i els desviaments de la circulació es realitzaran a partir de les 16:45h.

Des de l’Ajuntament es recomana que, en la mesura del possible, s’evite circular per les zones properes a l’acte, i que s’utilitzen alternatives al vehicle particular per a accedir als voltants, ja que l’afluència massiva d’assistents a la crida provocarà llargues retencions en les vies adjacents. 

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.