Tarquim presenta al Palau de la Música la seua fusió de música tradicional valenciana amb el jazz

El Péndulo | Redacció.- La formació Tarquim es presenta demà divendres (22:00 hores) al Palau de la Música de València, per a interpretar dins del XXI Festival de jazz, un concert molt especial de fusió de la música tradicional valenciana amb el jazz. Interpretaran “Mar Endins”, un repertori propi de temes molt elaborats, en els quals la música valenciana és una influència bàsica, a més del jazz i les músiques modernes. D’esta manera, el grup fa un pas endavant en l’enfocament que fins ara ha tingut la música tradicional valenciana, sempre des d’un punt de vista jazzístic. De fet, tots els presents podran gaudir en el concert de la improvisació i l’espontaneïtat com a part essencial del projecte.

Tarquim.

Es podrà escoltar “el Bolero de Castelló”, “La Muixeranga d’Algemesí” o una “Albà de l’Horta”, uns “Cants de Batre” i una “Cançó de Bressol” de nova creació. Estos temes, no obstant això, prenen una altra dimensió gràcies als arranjaments i a la seua formació. Tarquim està format per una generació de jóvens de l’escena jazzística i tradicional valenciana i barcelonesa. El disc “Mar Endins” ha comptat, a més, amb les col·laboracions d’Efrén López, un dels músics més rellevants en la música mediterrània, els versos de Lluís Benlloch i dels cantaores Pep Gimeno “Botifarra” de Xàtiva, Josep Aparicio “Apa” de Godella i la cantaora de Real de Montroi Josepa Blasco, que assenten encara més el projecte amb les seues veus.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.