The Big Team reunix a grans figures internacionals en exclusiva per al XX Festival de Jazz

The Prototype (Foto-Marino Dar+®s)
image-399083

The Prototype (Foto-Marino Dar+®s)

El Péndulo | Redacció.- Continuen els concerts del XX Festival de Jazz del Palau de la Música, que en esta edició es realitzen tant fora com dins de l’auditori valencià. Demà dijous, a les 22:00 hores, la Sala Rodrigo del Palau rep la visita de The Big Team. Un impressionant grup internacional creat exclusivament per al XX Festival de Jazz del Palau de la Música de València.

Està format pel trompetista resident a Nova York Michael P. Mossman, el saxofonista valencià Jesús Santandreu, el pianista gallec Abe Rábade, el contrabaixista portugués Nelson Cascais, el trombonista valencià Carlos Martín i el bateria alemany Eric Ineke. Oferiran un concert irrepetible, un moment únic per a veure junts a l’escenari alguns dels millors músics de dins i de fora de les nostres fronteres. Després d’esta actuació hi haurà una jam session al Vestíbul dels Tarongers.

Prèviament, a les 19:30 hores, el jazz ix de nou al carrer, en esta ocasió a la plaça del baró de Cortés (Església de Sant Valero) a Russafa, amb un concert protagonitzat per The Prototype Organ Jazz Trio. Este grup format per Sergio Albentosa (orgue), Miquel Casany (guitarra) i Felipe Cucciardi (bateria) oferiran el seu projecte The Lou Bennett Song Book. Un treball en què recullen tota la tradició de la música negra, amb un repertori que inclou clàssics de Donald Byrd o Benny Golson, i amb especial èmfasi en l’herència musical de Lou Bennet. Inspirats en la tradició dels trios de hammond jazz dels 50, 60 i 70, emeten un so calidoscòpic amb tocs de blues, espiritual, soul i funk.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.