Thibaudet interpreta al Palau de la Música a Schumann i Ravel en el seu ínic recital a Espanya

Jean-Yves Thibaudet.
image-269792

Jean-Yves Thibaudet.

El Péndulo | Redacción.- El pianista gal Jean-Yves Thibaudet torna al Palau de la Música de València, aquest dijous 26 de noviembre a les 20:00 horas, per interpretar demà dijous un recital romàntic alemany i impressionista francés a la Sala Iturbi.

València és l’única capital espanyola en què es podrà escoltar aquest programa en el qual figuren les ‘Kinderszenen’ i la Sonata núm. 1, de Robert Schumann, i la ‘Pavane pour une infante défunte’ i ‘Miroirs’, de Maurice Ravel, autor del qual és considerat com un consumat especialista.

Thibaudet és junt amb Grigori Sokolov i Lang Lang, un dels pianistes que més admira el públic valencià, que reconeix la seua delicada musicalitat i una destresa tècnica enlluernadora. En cadascuna de les seues interpretacions, el músic francés fa gala d’eixe refinament i detallisme que caracteritzen a l’escola francesa. Fora dels escenaris ha participat com a solista en les bandes sonores de les pel·lícules ‘Expiació: més enllà de la passió’ o ‘Orgull i Prejudici’, guanyadores de diversos premis i aclamats per la crítica.

Thibaudet és sol·licitat per les més importants orquestres, festivals i directors. El van inscriure al ‘Hall of Fame’ del Hollywood Bowl (2010) com a mèrit per la seua trajectòria artística.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.