Una nova oficina mòbil acostarà la informació de la ciutat on se concentre la demanda turística

València Notícies | Redacció.- La nova oficina d’informació turística de la Fundació Turisme València s’ha habilitat en un vehicle, totalment adaptat i dotat amb noves tecnologies, que des de hui i fins al 15 d’octubre s’acostarà a diferents punts de la ciutat per a millorar l’atenció als turistes. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha presentat ahir este servici a la plaça de la Mare de Déu, on romandrà uns dies. Tot seguit, durant el cap de setmana, l’oficina, que s’adapta a la demanda turística i a l’agenda de la ciutat, estarà als Poblats Marítims, on se celebra el festival Mar i Jazz.

La regidora ha explicat que esta oficina, que completa el servici que presten les altres sis punts fixos oberts al públic en distints enclavaments de la ciutat, “s’obri en el marc del compromís municipal de millorar l’atenció als turistes”, i en un context caracteritzat per un increment (del 30 % en els últims quatres mesos) del nombre de visites a la ciutat i la afluència turística pròpia de l’estiu.

Oficina Móvil de información turísitca.

“El Punt Mòbil d’Informació Turística permet una atenció al visitant de qualitat allí on es concentra la demanda, ja que adaptarà la seua ubicació en funció de les necessitats, els fluxos de turistes o l’agenda de la ciutat”, ha aclarit Sandra Gómez, qui ha destacat que esta oficina compta amb recursos “perquè, d’una manera dinàmica i visual, el visitant puga veure els atractius de l’oferta turística de la ciutat”.

A més, l’oficina mòbil compta amb una rampa per a permetre l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, “perquè el turisme siga accessible a totes les persones”, ha assenyalat Sandra Gómez, qui ha afegit que qualsevol turista podrà conéixer on se situa el punt mòbil a través de dos canals: la web de la Fundació Turisme València i a través del perfil de Twitter de l’esmentada fundació. Si bé, el vehicle mateix compta amb el cronograma d’ubicacions.

Els punts en què està previst que se situe són: Cabanyal – Plaça del Dr. Lluch, Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina, Mercat Central, Mercat de Colón, Mercat de Russafa, plaça de la Reina, el Palmar, Bioparc, plaça de la Mare de Déu, Club Nàutic, el Saler, plaça del Tossal, Albereda (Batalla de Flors).

“Amb esta oficina ampliem l’àmbit d’actuació i incrementem l’eficiència del servici d’atenció al turista, i de comercialització ja que es pot impactar en un major nombre de visitants allí on es troben”, ha conclòs la regidora, que ha donat a conéixer este servici acompanyada pel director de la Fundació Turisme València, Antonio Bernabé.

El projecte, que es posa en marxa per primera vegada enguany, tindrà una duració inicial de 4 mesos i estarà atés per assessors turístics. Per a donar suport a les oficines d’Atenció al Visitant amb un enclavament fix també s’obrirà la TOURIST-INFO PLATJA, que romandrà oberta a la platja de les Arenes des de demà 15 de juny fins al final de la temporada d’estiu.

Pel que respecta a l’activitat de totes estes oficines, Antonio Bernabé ha explicat que enguany, fins al mes de maig, han sigut ateses un total de 100.839 persones que han acudit als llocs d’informació de l’Aeroport, de l’estació Joaquín Sorolla, de l’Ajuntament, del carrer de la Pau i del Port (creuers). L’objectiu d’estes oficines és assessorar el turista perquè la seua experiència a la nostra ciutat siga única i diferencial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.