BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Urbanisme obrirà el coll de botella urbà del carrer del Salvador a Castellar-l’Oliveral

València Notícies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i responsable de les obres d’urbanització a la ciutat, Vicent Sarrià, ha anunciat hui l’aprovació per part de la Junta de Govern Local del projecte d’obertura i urbanització del carrer del Salvador en la confluència amb el carrer del Caroig, a Castellar-l’Oliveral.castellar-calle-san-salvador-esquina-pico-caroche

El projecte permetrà obrir el carrer del Salvador i eliminar un nou coll de botella urbà, així com derrocar les edificacions obsoletes. Això repercutirà directament en una millora de les connexions en el barri i de la mobilitat rodada i de vianants dels veïns.

A més, el projecte inclou també la urbanització del carrer del Caroig amb noves voreres, renovació de la xarxa de sanejament i renovació integral dels vials. També es preveu la construcció d’una xicoteta zona verda contigua. El cost total del projecte arriba als 174.341 euros, i el termini d’execució previst serà de dos mesos.

Tal com ha afegit el regidor Sàrria, previsiblement les obres començaran a executar-se a partir del segon semestre de 2017.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.